Hei!
Jos sinulla on ollut viime vuonna IPV:n E-pojista saatu pelipuku, toimita se, pestynä muovikassissa ja nimellä varustettuna D-poikien treeniin minulle. Jos en ole paikalla, laita puku Roopen matkaan. Katso nimenhuudosta, milloin olemme paikalla. Toimitus mahdollisimman pian, jotta E-pojat saa pukutilanteen selville. Ilmoita allekirjoittaneelle (0401390175), jos harjoituksiin palautus esim. toisen lajin treenien vuoksi on hankalaa. Sovitaan tarvitaessa toinen tapa.

TIEDOKSI VIESTI MONALTA:

IPV:n ja Pesä Ysien yhteinen seurapäivä su 19.11.

Tässä huomioita koskien seurapäivän ohjelmaa:

1. Muistakaa markkinoida joukkueenne pelaajille (G-E) aamupäivän uusien harrastajien tapahtumaa. Tapahtuma voi hyvinkin poikia lisää pelaajia joukkueisiin, joten mahdollisimman paljon kavereita kokeilemaan lajia! Muistakaa, että kun tuo kaverin paikalle tapahtumaan, saavat molemmat palkinnon. Palkintoina mm. mäkkärin lahjakortteja.

2. Klo 14-16 G-E -ikäisten pienpesisturnaus. Vielä kartoitus menossa, että ketkä joukkueet osallistuvat mukaan. Jos kokonaisia joukkueita ei saada jalkeille, saatetaan tehdä sekajoukkueet eli ihan seurojenkin kesken sekoittaa lapsia. Tärkeintähän tässä on, että jokainen saa harjoituspelejä.. Jokaiselle pyritään saamaan 2 peliä, tästä Ville Pulkkinen tiedottaa lisää.

3, klo 16-19 välillä Imatran ja Lappeenrannan ladypesisten sekä harrastepesiksen pelivuorot. Jos joku teidän joukkueen pelaajien vanhemmistakin innostuu niin eikun vaan mukaan pelaamaan. Tällä hetkellä molempia menossa paikalle kymmenkunta. Mukaan siis mahtuu! Ladypesis ensin, sitten harrastepesis, aikataulu esitteessä.

4. klo 18-19 JUNIORIVALMENTAJIEN KOKOONTUMINEN ELI VALMENTAJAKERHON AVAUS!!! Muistutan vielä, että mahdollisimman monet meidän valmentajista paikalle. Kokoontumisessa käydään läpi tulevat valmentajakerhon tapaamiset ja sisällöt sekä tärkeää tietoa IPV:n tämän hetken junioritoiminnasta jne.

5. kllo 19-20 Kuntofutisvuoro yli 15-vuotiaille. Jakakaa sanaa eteenpäin, mukaan pelaajat, vanhemmat, valmentajat, jojot, rahurit, talkoolaiset.. Paikan päällä sitten katsotaan miten pelaillaan; joukkuekohtaisesti vai sekajaoin.

Jos jokin epäselvää, olkaa yhteydessä. Eikun vaan kaikki isolla joukolla paikalle viettämään seurapäivää :)

Virve

Hei,
olisiko tänään Lappeenrannasta lähdössä kyytiä harkkoihin? Emilin oli tarkoitus mennä Niemisten kyydissä, mutta heille tulikin este. Me molemmat vanhemmat olemme illalla töissä.

Olli

Laitoin Virve siulle sähköpostia.
t: Olli

No niin!
Syksy on sen verran pitkällä, että uuden kauden treenit alkavat ensi viikolla!
1. Harjoitus on keskiviikkona ja torstaina päästään jo Aviallekin. Muistutuksena kaikille: Arvostakaamme valmentajien työtä sen verran, että huolehditaan ilmoittautumiset tapahtumaan viimeistään tapahtumaa edeltävänä päivänä!

Olli

Riittää toki. Kiitos tiedosta!

Virve

Hei, Emil pyrkii osallistumaan torstaisin Aviasportin treeneihin, ja kouluharkat hän korvaa Pesä Ysien vastaavilla harjoituksilla Lappeenrannassa. 2.11. hän ei valitettavasti pääse Avialle, kun omalla koululla on silloin iltatilaisuus, johon oppilaiden odotetaan osallistuvan. T: Virve

Salla

Moikka. Valtteri on lähdössä lukkarileirille. Onko muita lähtijöitä?

Salla

Hyvä! Pystyn ehkä värkkäämään vuorot niin, että päästään kuskaamaan.

Olli

Esite lisätty Kuvat ja materiaalit/koulutukset kansioon.