Henna

A-pu-va! Voisiko joku ystävällisesti vaihtaa tai paikata muuten meidän perheen kioskivuoron La 26.5. Tajusin juuri, että itse olen Helsingissä koko viikonlopun ja Esa on enonsa hautajaisissa juuri lauantaina, joten kumpikaan meistä ei ole käytettävissä ko. päivänä.
-Henna

Miro

Monelta pitää olla kentällä?

Jouni, profiilikuva
Jouni

Kentälle klo 17:00

Moikka!

Ensi viikon keskiviikkona 25.4. klo 18-20 järjestetään tuomaritoimintaan liittyvä kokoontuminen Imatran Kylpylällä. Paikalle on kutsuttu IPV:n juniorijoukkueiden joukkueenjohtajat sekä tuomarikoulutuksen käyneet /tuomaritoiminnassa mukana olevat.

Kokoontumisessa käydään läpi seuraavat asiat:

1. Tuomarikortin ottaminen - Ketkä haluavat ottaa tuomarikortin? Seura maksaa kortin.

2. Tuomarilistan läpi käyminen - Tänä vuonna on valmiiksi listattu taulukkoon
kaikkien joukkueiden pelit, joista jokainen tuomari saa valita mitä pelejä haluaisi tuomaroida. Vasta aloittaneille tuomareille löytyy pelejä ihan nuorimmista G-junioreista lähtien ja vastaavasti kokeneimmille tuomareille löytyy ylempien junioreiden pelejä.

3. Tuomaripalkkiot - Käydään läpi pesäpalloliiton tuomaripalkkioiden määrät. Muun muassa G-D -pelien syöttö- ja päätuomareille maksetaan 15e /peli ja puolestaan C-junioreista ylöspäin summa on 21e. Eli mukavaa taskurahaa olisi tuomareille tulossa!

4. Yhteystietojen vaihtaminen joukkueiden ja tuomareiden kesken

Kokoontumiseen toivotaan mahdollisimman monta tuomaria paikalle. Kokoontumisessa pääsee suoraan valitsemaan milloin ja mitä pelejä haluaisi tuomaroida. Voi olla, että parhaimmat pelit viedään heti :) Jos joukkueilla on vielä harjoituspelejä tiedossa niin kokoontumisessa voidaan myös sopia tuomareista näihin peleihin. Eli extrapelejä mahdollisesti tulossa!

Ilmoittakaa minulle viimeistään ti 24.4. pääsettekö paikalle tuomarikokoontumiseen. Jos tulee kysyttävää, olkaa yhteydessä minuun.

Terkuin,
Mona

Mona Hupli-Kotiranta
IPV, Junioripäällikkö
mona(piste)hupli(miuku)gmail(piste)com

Moi!
Nyt perjantaina klo 19.30-20.30 olisi Aviasportilla vapaa koko kentän vuoro, jonne harrastepesistelijät ovat menossa pelailemaan ja "höntsäilemään" 😊

Jos jostain joukkueesta, pelaajien vanhemmista, löytyy halukkaita pesistelijöitä niin perjantain vuorolle mahtuisi mukaan!

Jakakaa viestiä eteenpäin joukkueessanne ja jos halukkaita löytyy niin pyytäkää ilmoittamaan asiasta minulle viimeistään torstaina. Vuoro perutaan ellei tarpeeksi halukkaita löydy.

Mona
mona(piste)hupli(miuku)gmail(piste)com

Hei kaikki!
Tulevan kuun vaihteen molemmin puolin pelataan kaksi harjoitusottelua Ysien C- tyttöjä vastaan. Kaivetaanpa itsekukin kalenterit esiin katsotaan sopiiko ohjelmaan ja ilmoittaudutaan mukaan. Pelaajia tarvittaisiin vielä...
Myös tulevan viikonlopun peliin mahtuu vielä mukaan.
T. Olli